Vi lever mitt i mänsklighetens största revolution

Vi lever mitt i mänsklighetens största revolution

Moderna skillingtryck. Den digitala revolution vi genomgått de senaste 15 åren saknar motstycke i historien för hur det förändrat och likriktat vårt beteende. Plötsligt beter sig miljarder människor på exakt samma sätt, oavsett var de bor i världen, ålder, religion eller politisk hemvist. En liten smart mobil i handen har hittat det som tycks vara mänsklighetens kärna. Att vara en del i det myllrande livet, att vara uppkopplad mot världen.

Förr kom vandrare till byarna och sjöng skillingtryck som berättade nyheter från den stora världen. Då samlades alla och häpnade över berättelser som liknade deras egna och kände tröst i att inte vara ensamma. De skakade på huvudet och insåg att sorg och glädje är densamma och delas av alla oavsett var i världen man bor.

Brasklappen är att vi blir skittråkiga när vi försöker berätta en historia öga mot öga och möts av ett milt överseende. Jo, det där läste jag på Facebook för några timmar sedan. Har du seg uppkoppling eller …?

Besök vår webbshop

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.