Uppflugna på vagnen

Uppflugna på vagnen

Familjefoto. Jag kom till världen i Laholm 1937 och växte upp i Veinge i södra Halland där mina föräldrar drev ett litet lantbruk. Här är fyra i familjen samlade. Från vänster min bror Dan, 13 år, min mamma Anny och pappa Bror. Flickan som sitter på vagnen tillhör inte familjen och jag vet tyvärr inte hennes namn. Jag sitter till höger och är 1 ½ år. I det vita huset i bakgrunden bodde skådespelerskan Gudrun Brost och hennes son Johannes ett tag på 60-talet.
Inskickat av Roland Andersson, Laholm. 

Gilla oss på Facebook 

Se alla våra fina läsarbilder

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.