Till minne av Arne Weise 1930-2019

Till minne av Arne Weise 1930-2019

Tack för allt Arne. Ett med naturen, Vår fantastiska värld och Minnenas television är några av de många produktioner där Arne Weise var programledare. Men det vi förknippar denne legendariske tv-man med som mest är naturligtvis när han i rutan tände sitt vita jule-ljus och med lugn stämma fick julfriden att infinna sig. Från 1972 fram till 2002 satt han i sin fåtölj, med knäppta händer, och tillsammans med Kalle och hans vänner önskade oss en god jul.

Sonen Andreas Weise skrev igår på Instagram ”Idag på eftermiddagen sa vi farväl till vår älskade pappa när han lugnt och stilla somnade in i sin säng”.

Se programmet Söndagsöppet från år 2000 när programledare Ulf Larsson intervjuar Arne Weise här

Kategorier:

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.