Ta mig till havet …

Ta mig till havet ...

Sjöutsikt. Sommaren 1959 köpte jag en Fiat 500 av 1954 års modell. Min fästmö Ingegerd och jag packade bilen full – och det gick fort för den var liten. Sedan åkte vi på semester till Danmark. Vädret var fint och vi kunde köra med öppet tak till Fanö beach på Jylland, ända ner till vattenbrynet!
Inskickat av Sture Andreasson, Uddevalla.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.