Syrran fick bli målvakt

Syrran fick bli målvakt

Isens hjältar. Det verkar vara både bandy och hockey som spelas i Häckelsäng i Gästrikland 1955. På samma gång! Målvakten Anitha, 7, har ju en hockeyklubba medan Björn Berger till vänster och hennes tvillingbröder Kaj och Kurt Hägglund spelar med bandyklubbor. Kolla gummistövlarna, det var vanliga skodon på vintrarna förr.
Inskickat av Anitha Olsson, Östervåla.

 

Landbok_10_1022b

Jag älskade morfar Bernhard
Hämtat hö. Som liten bodde jag i stan men på helgerna och loven åkte alltid min mamma Sol-Britt, min lillebror Fredrik och jag till mormor och morfar på landet. Att få vara på landet med allt vad det innebar var något jag tog för självklart, men i vuxen ålder förstår jag att uppskatta det som unikt och ovärderligt. Här har jag hämtat hö med min älskade morfar Bernhard i Fogeryd 1974. Mamma tog bilden.
Inskickat av Magdalena Bertilsson, Motala.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.