Stilig och välklädd i alla lägen 

Stilig och välklädd i alla lägen 

RÄTTA STILEN. I slips och vit skjorta står min pappa Bosse och hjälper min dotter Maria ur båten efter en liten roddtur. Detta är midsommar 1967 då jag och min familj åker för att hälsa på mina föräldrar i Karlskoga, Värmland. Det är på sjön Möckeln som roddturen på bilden avslutas.
Inskickat av Inga Hedquist, Ludvika.

Kategorier:

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.