Så minns jag förskolan på 50-talet

Så minns jag förskolan på 50-talet

BARNORKESTER. Det här är bilder från mitt dagis på 1950-talet som låg i Hägerstensåsen i Stockholm. Jag började där som 2-åring 1953, berättar Marianne Melin. Barnorkestern fotograferades 17 april 1956, jag sitter tvåa från höger på golvet med cymbalen. Den andra bilden är sannolikt från december året därpå och det är jag som är Lucia i mitten.
Inskickat av Marianne Melin, Hällefors.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.