Retroklädd i höstsol

Retroklädd i höstsol

På hösten tar vi gärna på oss kläder med mättade färger. Johannes och Nathalie åkte ut till Lennartsnäs och visade upp sina vackra kollektioner.  

Bild 1_lowres

Klädd för ritt. Halsduken kommer från Åhléns för 199 kronor. Jumpsuit finns på Miss Candyfloss, 1 010 kronor. Handskarna hittar du på H&M för 199 kronor. Ridspö på Hööks för 79 kronor. Skärp är fyndat på Vintage.

 

 

 

 

 

Bild 4_lowres

Uppsnyggat i stallet. Topp finns på Emmy Design för 1 200 kronor. Byxor hittar du på Miss Candyfloss för 657 kronor. Hjälmen finns på Hööks för 2 599 kronor, även stövlarna för 2 749 kronor.

 

 

 

 

 

Bild 3_lowres

Vi sadlar Wille! Den vackra västen finns på Emmy Design för 1 200 kronor, även blusen för 900 kronor och byxorna för 1 300 kronor. Stövlar kan du köpa på Hööks för 2 749 kronor.

Fotograf Emmelie Åslin, Modeller Johannes Harg och Nathalie Bergström. Tack till Stall Lennartsnäs för att vi fick komma till er fantastiska sekelskiftesgård och göra fotograferingen. Samt till hästarna Wille (Walk the line) 9 år och Picke 23 år.

Mera fint mode här!

Besök vår webbsida

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.