På väg genom Sverige

På väg genom Sverige

Bilsemester. Här är en bild från 1959 med mig och mamma. Jag är 12 år. Vi var nog på väg från Enköping till Strömsund och därefter till mammas hemstad Kiruna. Där hade hon föräldrar och syskon. Baddräkten hade jag köpt i Kiruna tidigare, jag har för mig att den var ljusbeige med jordgubbar på.
Inskickat av Leila Hjoberg, Färgelanda.

Gilla oss på Facebook 

Se alla våra fina läsarbilder

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.