På pappas knä under min första julafton

På pappas knä under min första julafton

GOD JUL. Det är 1944 och min första julafton. Här sitter jag i min pappas knä. Det är han som är jultomten. Flickorna på bilden är mina systrar Solveig och Sylvia och vi är de enda som är i livet idag. Kvinnan bakom mig är mamma Valborg. Bilden är tagen av fotografen Franz Weyer som var verksam i Malmö. Vi bodde vid den här tiden i Barkaby, Järfälla socken.
Inskickat av Sören Kvist, Örnsköldsvik.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.