”Nej, jag ska inte ut och köra”

”Nej, jag ska inte ut och köra”

Poserar för fotot. Jag har tagit plats på min sambos motorcykel. Observera klädseln – dräkt. Kanske inte så lämpligt men jag satt bara där för fotots skull. Bild nummer två är från min mors och fars trädgård i Högträsk i Jokkmokk. Jag bor fortfarande kvar i kommunen.
Inskickat av Inga Svanberg, Jokkmokk.

I sommarkjol. Hemma hos föräldrarna sommaren 1953.
I sommarkjol. Hemma hos föräldrarna sommaren 1953.
Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.