Moderiktig på motorcykeln

Moderiktig på motorcykeln

Tajta jeans. Bilden är från 1962 då jag var 16 år. Jag hade just träffat mitt livs stora kärlek, det visste jag redan första kvällen. Hans MC var häftig att köra (utan kort) och mamma var förtvivlad. Nu, som mamma och farmor, förstår jag henne men det gjorde jag inte då. Killen heter Bo, kallas Bosse, och är fortfarande vid 72 års ålder barnsligt förtjust i allt som bullrar, från fyrhjulingar till flygplan. Kolla in de tajta jeansen. Minns att mamma sydde ihop benen när jag hade dem på mig för att det skulle bli tajt nog.
Inskickat av Marita Fahlström, Järpås.

Besök vår webbshop

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.