Missa inte samlarmarknaden i skånska Degeberga

Missa inte samlarmarknaden i skånska Degeberga

Tysta och flitiga elever i en skolsal  i början av 1900-talet. Miljön kan du stifta bekantskap med i Hembygdsparken Degeberga. 

Något för samlarentusiasten. Det finns mycket att kika på i Hembygdsparken Degeberga i Skåne. Här går en av Sveriges största samlarmarknader av stapeln 17 juli. Leta efter antika ting och se även hembygdsparkens historiska byggnader. Man kan bland annat kika in i en skolsal som är bevarad sedan det tidiga 1900-talet, göra ett besök i vagnsmideriet eller i museet för lantbruksredskap. Här hyllas även bygdens stolthet, den fantastiska skulptören Ivar Johnsson (1885–1970).

Evenemang: Antik- och Samlarmarknad.
Plats: Gärds Härads Hembygdsförening, Trollemöllavägen 25 i Skåne.
Datum och tid: 17 juli, 08.00–16.00.
Arrangör: Hembygdsparken Degeberga.
Kontakt: Telefon: 044-35 06 57.
Mejl: hembygdsforen.g@telia.com.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.