Minns tiden då allt var en lek

Minns tiden då allt var en lek

Äntligen är det dags för den åttonde boken i succéserien Livet på landet förr. En bok full med glädjesmittande bilder från en lycklig tid i våra liv. Då vi lekte, lärde och upptäckte världen. 

00 Omslag v1.inddNu kommer boken Livet på landet förr – Barn & ungdom, den åttonde i serien. Läsarnas bilder spänner från 1900-talets början till slutet av 1970-talet, en omvälvande tid då synen på barn förändrades radikalt.

En person som förändrade var Ellen Key som med sin kioskvältare Barnens århundrade fick samhället att vakna upp. Om det och mycket annat finns att läsa i boken.
Men det viktigaste av allt är läsarnas unika bilder och berättelser från en lycklig tid. En bildskatt som är en ren ögonfröjd att ta del av. Sida upp och sida ned, fyllda med glada och lyckliga barn och förväntansfulla ungdomar.
Tack alla läsare som bidragit till att skapa en underbar bok om barn- och ungdomstiden.

Kategorier:

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.