Min älskade shetlandsponny

Min älskade shetlandsponny

PELLE VAR NAMNET. Shetlandsponnyn Pelle var min första, egna, häst. Vi red och körde och min pappa Kenneth spände honom till och med framför vagnen i par med vår hund Lisa. Bilden på mig är tagen 1979 i byn Agnaryd, Alvesta, där jag växte upp. Jag är sex år. Sen dess har jag haft fler egna hästar!
Inskickat av Eva Jacobsson Börjesson, Moheda.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.