Loppisar – ett riktigt vårtecken!

'On the flea' i Stockholm.
'On the flea' i Stockholm.

Från den frusna vintern, då en loppisentusiast i bästa fall får nöja sig med vintage- och antikbutiker, så börjar det plötsligt dyka upp nya marknader.

De ploppar upp en efter en. Så håll i er, för här kommer några tips:

’On the flea’ är en loppisturné som åker runt i 8 städer på 4 månader.  Jag passade på att gå när den tågade förbi Stockholm. Den var gigantisk! I helgen kommer den till Jönköping och jag rekommenderar den varmt. Till min samling tillkom ett par bruna läderskor, en stickad norsk fotbollströja och en sjal där Stockholms skärgårdsbåtar flöt runt. Så charmigt!

Vet du vem det är som kan ha skapat det fantastiska trycket på sjalen? Både jag och säljaren försökte att lista ut det, men vi lyckades inte.

Vintagemässan drar även i gång den 6 april i Stockholm. De första hundra besökarna får en gåva från oss! Och under maj månad är det vintagemässor i både Malmö och i Göteborg.

Så ut med er och spana! Man vet aldrig vilka nostalgiklassiker som man kan snubbla över därute.

Råkar du sitta hemma med flera tips på kommande marknader? Tveka då inte på att tipsa oss i kommentarsfältet nedan!

Kan du lista ut vem som har signerat den?
Kan du lista ut vem som har signerat den?
En norsk fotbollströja. Ser du de stickade gubbarna som spelar fotboll?
En norsk fotbollströja. Ser du de stickade gubbarna som spelar fotboll?

 

 

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.