Lilian kunde klä sig som en prinsessa

Lilian kunde klä sig som en prinsessa

The+Lilian+Look+skiss+gr_n+dr_kt+av+Elizabeth+Wondrak+copy+Kungligaslotten-1.se_lowresSNYGGT MED HUMOR. ”Hon var en sann glädjespridare och hade förmågan att alltid skapa en god och hjärtlig stämning runt sig”, sa kung Carl XVI Gustaf i samband med prinsessan Lilians bortgång 2013.

 

 

 

 

 

The+Lilian+Look+skiss+svartrandig+aftonklänning+av+Elizabeth+Wondrak+foto+Kungligaslotten.se_lowresI år skulle prinsessan Lilian ha fyllt 100 år och det uppmärksammas med utställningen Kläder för en prinsessa – The Lilian Look.

Utställningen visar ett 30-tal plagg som prinsessan Lilian bar under 30 år av kunglig representation i fest och vardag. Plaggen speglar hennes klassiska stil, brittiska rötter och inte minst hennes humor, skriver hovet i en presentation. Många av plaggen är designade av klädskaparen Elisabeth Wondrak i London.

Gilla oss på Facebook

Webbshoppen – fullproppad med nostalgi!

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.