Lättsprunget med ny teknik

Lättsprunget med ny teknik

Löpning till salu. Med ny teknik kan du skryta på sociala medier om hur mycket du sprungit utan att ha löpt en enda meter. Innovatören Andreas Tjärnberg säger till Metro att han ville testa om folk är beredda att betala 250 kronor för en app som får andra att tro att det är du som sprungit. En kort tid efter att Andreas lagt ut den till försäljning på blocket.se hade annonsen visats 60 000 gånger. På något sätt känns det logiskt. Med all den tid vi lägger på att uppdatera Facebook finns det väl inte längre tid att ge sig ut i motionsspåret. Förr var vi ute i verkligheten och fick motion på köpet.
Fotnot: App är en förkortning av engelskan application vilket kan översättas med användning, tillämplighet. Appen används i mobil och surfplattor.

Kategorier: , ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.