Kompisarna var lika som bär

Kompisarna var lika som bär

Samma klädsel. Det var alltid lika roligt att besöka mormor och morfar i Kisa. I dörren sitter min väninna Ingemarie och jag. Vi klädde oss ofta likadant. Framför oss sitter mina systrar Eva, Irene och Ingela, som är den minsta. Till höger mamma Dagny. Ingemarie och jag umgås fortfarande, minst två gånger i månaden. Även mina systrar och jag träffas ofta.
Inskickat av Monica Karlsson, Gamleby.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.