Kattsingen, va gott det ser ut

Kattsingen, va gott det ser ut

Lycklig tid. Jag hade en fantastisk barndom på vår bondgård i Abborraslätt, Älmhult, i början av 1960-talet. Vi hade kor, grisar, höns, kalkoner, katter och en hund. Tidigt fick jag vara med och hjälpa till med skötseln av djuren och arbetet på gården. Jag brukade passa suggorna när de skulle grisa. Då tog jag hand om varje liten kulting som blev framfödd och såg till att de mådde bra. Mina absoluta favoritdjur var alla katterna. Ibland var de väl lite för många till antalet, men de höll efter råttorna, åtminstone. På bilden syns väl hur lycklig jag är när jag sitter bredvid katterna som får något gott att äta. Trots att det är kallt och mycket snö. Året är 1962.
Inskickat av Gull-Britt Karlsson, Älmhult.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.