Därför blev Julia Cæsar mest googlad 2015

Därför blev Julia Cæsar mest googlad 2015

Då Google presenterade listan över det mest sökt på internet hamnade ”Vem är Julia Caesar?” i topp. Här får du veta varför.

I Sverige sker varje dag cirka 50 miljoner sökningar på Google. Sammantaget blir det 18 miljarder sökningar per år.
Nu har Google för sjätte året i rad presenterat en lista på vad som intresserat oss mest. I kategorin Frågor som börjar med Vem toppade frågan: ”Vem är Julia Cæsar?”
Frågan uppkom i samband med att signaturen Julia Cæsar användes av en person som hetsade mot invandrare och muslimer. Minnenas Journal tyckte att det var på sin plats att tala om vem den riktiga Julia Cæsar var. Den folkkära skådespelerskan som säkert hade betackat sig för stölden av sitt namn.
Här kan du läsa hela artikeln om den riktiga Julia Cæsar som tusentals redan har läst.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.