”Jag minns min farfars fina bil”

”Jag minns min farfars fina bil”

Examensdags. Från vänster är det jag, min lillebror Per, min lillebror Anders och mamma Elsy. Vi är nyss hemkomna från min examen i femte klass och vi står vid farfars bil, en Pontiac. Den var ljusgrön och jag minns att jag tyckte den var så fin. Bilden är tagen hemma i Gärdsnäs 1960.
Inskickat av Siv Hultman, Åtvidaberg.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.