”Jag lyssnade på de första programmen”

”Jag lyssnade på de första programmen”

Ung pionjär. Min pappa Henning Jonasson drev en lanthandel i Kila i Värmland. I samma fastighet fanns en telefonväxel och stället kallas än idag för Kila växel. Pappa hade skaffat en av de första radioapparaterna och kunde lyssna på sändningarna från Motala redan 1927. Jag fick lyssna redan när jag var ett halvt år och bilden är ett roligt minne även om jag inte minns något själv från tiden som radiopionjär.
Inskickat av Rune Jonason, Säffle.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.