Jag har kvar skivorna med Elvis och Rick

Jag har kvar skivorna med Elvis och Rick

Enastående. Jag och min mamma, Eva Modin, lyssnar på radio i slutet av 1950-talet. Pappa hade byggt hus i Enköping och jag tror dom köpte denna TV- och radiogrammofon i slutet på 1950-talet. Det var enastående att få se på TV och lyssna på radio. Mina första skivor som jag spelade på denna grammofon var en Elvis och en Rick Nelson. Skivorna finns fortfarande kvar.
Inskickat av Leila Hjoberg, Värnås.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.