Jag fick vagnen jag önskat mig

Jag fick vagnen jag önskat mig

Födelsedag. På min femårsdag 1955 fick jag denna gula dockvagn som jag önskat mig. Nu kunde jag äntligen köra min fina babydocka Lena. Senare samma år fick vi en ännu finare docka, en lillasyster, som också fick heta Lena. Mina byxor är röd- och blå­rutiga med dekorationsband på fickor och bröstlapp. Mamma hade sytt dem (antagligen året innan att döma av längden). Bilden är från Främmestad i Västergötland.
Inskickat av Inger Karlsson, Nossebro.

Besök vår webbshop

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.