”Jag återvänder ofta till torget”

”Jag återvänder ofta till torget”

Nostalgiskt. Här sitter min mamma med mig i vagnen på Kvilletorget på Hisingen, Göteborg. Min kusin Sven-Inge sitter i hennes knä och min bror Tommy står bredvid. Bilden är tagen 1952, mitt födelseår. Statyn är av Carl Milles och heter Susanna i badet. Jag sitter ofta här vid torget och tänker. Här var så mycket barn förr.
Inskickat av Iréne Nordin, Göteborg.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.