Hönan är ofta med där bak på cykeln

Hönan är ofta med där bak på cykeln

Ringmärktes. Jag växte upp på landet i Bältarebo, Småland,  och trivdes med alla djuren. Min höna kallade jag Ringhönan därför att pappa satte en ring runt ena benet så att jag skulle känna igen den i hönshuset. Ibland satte jag den på cykeln och tog en åktur. Ringhönan var snäll och tam och gillade nog att komma ut på en runda.
Inskickat av Bodil Lundberg, Vrigstad.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.