Här spirar kärleken på motorcykeln

Här spirar kärleken  på motorcykeln

Härlig tid. År 1952 var jag sexton år och Frank tio år äldre. Vi blev ihop och han hämtade mig på sin motorcykel. Jag fick en hjälmmössa i skinn och ett njurbälte som han satt nitar på i ett mönster. En härlig tid var det när vi for på logdans, gick på bio och besökte mitt föräldrahem. Men Frank sov aldrig över och jag ville vänta med att ”bli hans”. Kanske var det därför som han slutade komma och kärleken rann ut i sanden. Jag grät floder på mitt rum och Frank erkände några år senare, när vi träffades på en fest, att han varit riktigt dum mot mig.
Inskickat av Gun Eklund, Hallstavik.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.