God hjul, alla mopedister!

God hjul, alla mopedister!

Samling. På sommaren fick min mamma Ingrid och min pappa Arne Fredriksson besök på Appelhester gård i Vetlanda. Här är hela gänget och som ni ser är det moppe och MC som gäller. Från vänster min mammas gode vän Ellen med sonen Hans i vagnen, jag och min syster Annika bakom mamma, Ellens syster Edit, pappa Arne, Edits man och Morgan med MC.
Inskickat av Helena Fredriksson, Anderstorp.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.