Genvägar till vår smala lycka

Genvägar till vår smala lycka

I dag är det ett evigt tjafsande om vilken kost- eller dietform som är den bästa. Den ena är fet, den andra är mager och den tredje något mitt emellan. Namnen skulle inte skämmas för sig i en försvarsmatrikel: LCHF, GI eller 5:2.
Vi svenskar är duktiga på att snabbt ta till oss trenderna. Men det vi saknar är lite sunt bondförnuft från förr – äta lagom och röra på oss. En ”diet” som infann sig naturligt.
Vi hade inget överflöd på bordet och vi jobbade med kroppen. En och annan valk skrämde inte vettet ur oss. En annan skillnad var att förr hade vi inte lika bråttom och letade inte ständigt efter genvägar till ett ”bättre liv”.

 

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.