Fusk i Melodikrysset?

Fusk i Melodikrysset?
Vad skulle Bengt Haslum säga om fusket? Han som startade Melodikrysset 1965  och arbetade med programmet fram till 1992, både som producent och programledare.
Vad skulle Bengt Haslum säga om fusket? Han som startade Melodikrysset 1965
och arbetade med programmet fram till 1992, både som producent och programledare.

Smart teknik. I radioprogrammet PP3 i P3 avslöjas det att det fuskas i det gamla anrika Melodikrysset som funnits sedan 1965. Självklart är det den nya tekniken som får lyssnare att tumma på hederligheten. I programmet berättades att det finns en mobilapp som heter Shazam som känner igen upp till 5 miljoner låtar. Sätt din smarta telefon mot radion och vips så dyker ett antal alternativ upp på skärmen. Sedan är det bara att fylla i krysset.
Att tekniken blir smartare och påhittigare är inget som förvånar men det som förvånar är vår lust att börja lördagsmorgonen med att ”småfuska” lite till kaffet. Men det är väl som med allt annat – en liten knuff i rätt riktning så är man i gång.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.