Familjen bärgar höet tillsammans

Familjen bärgar höet tillsammans

Gårdsarbete. Här är en bild från min uppväxt. Det är höbärgning vid Laggaregården i Längnum Grästorp i Västergötland. Från vänster drängen Egon Larsson, min mor Greta Landberg med mig på armen, min far Gustav, mina syskon Britta och Inger samt faster Hilda Andersson.
Inskickat av Kerstin Andersson, Nossebro.

Gilla oss på Facebook 

Se alla våra fina läsarbilder

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.