En fin sommardag – nu bär det av

En fin sommardag – nu bär det av

Ute och cyklar. Min far Gösta Eriksson tog bilden 1966 i Äskebro, Västmanland, en fin sommardag. Jag har en ny cykel, lila och vit av märket Monark. Jag är 16 år och min syster Kristina är 12. Hon fick överta min första cykel, en grön och vit Monark. Farmor Ester och farfar Gustav Eriksson syns i bakgrunden. Det ser ljuvligt ut, tycker vi på redaktionen.
Inskickat av Margareta Eriksson, Kolbäck.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.