ABBA-museet om tiden efter ABBA

ABBA-museet om tiden efter ABBA

NY UTSTÄLLNING. ABBA-museet är på hugget med ständigt nya utställningar. I maj öppnades en utställning som handlar om vad som hände medlemmarna efter ABBA-tiden som tog slut för 36 år sedan. Besökarna tas med på en resa genom årtionden av musik med fokus på Anni-Frid, Björn, Benny och Agnetha. Interaktiva element varvas med nya kapitel i denna ständiga musikhistoria.
– Utställningen vill visa besökarna att ABBA fortfarande är ständigt närvarande än idag och att medlemmarna lyckats hålla kreativiteten vid liv under alla dessa år, säger Caroline Fagerlind, Museum Director, ABBA The Museum.

Utställning: Hela historien om ABBA.
Plats: ABBA The Museum i Stockholm.
Tid: Permanent utställning.
Läs mer: www.abbathemuseum.com

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.