Vart tog du vägen Nonne?

Vart tog du vägen Nonne?

Blixtförälskade. 1956, då jag jobbade på ett kondis i Götgatsbacken i Stockholm, träffade jag Yvonne Johansson. Hon kom från Vilhelmina och kallades Nonne. Vi möttes på ett dansställe på Götgatan och gick på bio. Vi var båda 18 år och stor förälskelse uppstod, det var min första riktiga kärlek. Jag bodde då på Stora Gungans väg i Enskede. Men sedan gick det åt skogen. Jag reste jorden runt och ryckte som 20-åring in i lumpen. Nonne blev ledsen och åkte till Luleå men lämnade aldrig sin adress. Jag fick ett brev där hon skrev att hon hade flyttat ihop med en kille. Hon ångrade att hon gjort detta och att vi tappat kontakten.
Jag är nu 75 år och undrar hur Nonne har det. Finns hon eller andra som kan berätta? Skriv eller mejla i så fall gärna till Minnenas Journal.
Inskickat av Kjell Sjögren.

Kategorier: ,

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal. Du får inte ladda ner bilder, ta skärmdumpar, lagra digitalt, distribuera, visa och/eller kopiera innehåll från www.minnenasjournal.nu såvida du inte ingått i ett skriftligt avtal med Minnenas Journal.