Loppishösten 2015 är här

KG228539-1024x1016
Kanske fyndar man en helt ny höstgarderob? Foto: Sjöberg Bildbyrå.

Hösten kommer med hur mycket loppisar och vintagemässor som helst! Här är 7 stycken marknaden och mässor som du inte får missa.

1. Vintagemässa: Äntligen är det dags igen! På lördag är det Vintagemässa i Stockholm och några av mina favoritvintagebutiker som Aggie Tigg, Good Old Vintage och Marshmallow Electra kommer dit. Den här gången är det Stockholm Vintage som anordnar det för första gången och allting kommer att pågå på Skofabriken.

2. Höstloppis i Kiruna: Ja, visst är det perfekt att kunna rensa ut garderoben så här på hösttider. På lördag slår Höstloppisen upp sina portar på Hotell Fjället i Björkliden.

3. Kameraloppis: Om du är en riktig kamerafantast eller vill få inspiration från gamla tider så får du inte missa Kameraloppisen i Stockholm nu på lördag. Här kommer man att kunna fynda äldre kamerahus, blixtar, objektiv och tillbehör. En riktig kamerafrossa!

 

KG229823-1024x768
Vem vet vilka kameror man kan hitta på Kameraloppisen? Foto: Sjöberg Bildbyrå.

4. Loppis i Fyris Park: I Uppsala pågår en storloppis i Fyris Park den här helgen och ända till lucia. Här finns det både utomhusloppis och inomhusloppis.

5. Zinkens loppis: När man ändå spatserar på Kameraloppisen eller Vintagemässan nu på lördag kan man passa på att glida förbi Höstloppisen vid Zinkens väg i Stockholm. Jag anar att det kommer att finnas både kläder, möbler och leksaker! (De har dessutom öppet på söndagen också.)

6. Storloppis i Söderköping: Om du ska förbi Söderköping så missa inte Storloppisen den 3 oktober, i Sporthallen Vikingen!

7. Solnahallen Megaloppis: Jag är så peppad! Om två helger är det Solnahallen Megaloppis i Solna, en av mina favoritloppisar. Här finns både samlarting, kläder, porslin, lite möbler och annat göttigt.

KG223615-1024x1024
Dags att göra sig i ordning för loppishelgen! Foto: Sjöberg Bildbyrå.