En nostalgisk jul!

WEB-so?drateatern

Nu kan jag bjuda på ett riktigt nostalgitips! För visst kan man bli lite trött på att man visar samma musikaler år ut och år in vid jul? Men här kommer någonting nytt som samtidigt är underbart nostalgiskt: en julmusikal med äkta swing!

I musikalen ‘The Band That Stole Christmas‘ kommer det att bjudas på livemusik och helt otroliga dansare. Här är det underhållning, precis som den såg ut på 20-, 30- och 40-talet. En helt underbar show med rutinerade dansare som kör charleston, stepp och lindy hop tillsammans med bandet ‘The Rhythm Baby Makers‘, samtidigt som de berättar en fin julsaga.

Kanske kan det få dig att snöra på dig dansskorna igen? Själv blir jag bra sugen! För några år sedan dansade jag och min karl lindy hop och det är helt klart beroendeframkallande. Jag kan verkligen förstå varför min mormor och morfar åkte ända från Småland till Nalen för att dansa under 40-talet.

Om vill bli inspirerad så kan du hitta ännu fler idéer här på deras hemsida. Den är full av nostalgisk jazzpepp! Och vill du ha mer dansinspiration från förr kika på de nostalgiska filmerna här!

Musikalen ”The Band That Stole Christmas” turnerade runt om i Sverige förra året och nu kan man se dom på Södra Teatern i Stockholm 17 och 18 december. Biljetter hittar du här. Personligen så har svårt att tänka mig en bättre julpepp!

 

Danskrysset gruppbild

 

Swingiga jullåtar för att komma i stämning: