Kurs för vintageälskare!

Retro smink
Foto: Sjöberg Bildbyrå

Man ser det på fotografier och i de gamla Hollywoodfilmerna; filmstjärnorna med det perfekt formade håret. Hur fick dom till sina makalösa frisyrer? Själv kan man ha svårt att bara borsta ut sitt hår på morgonen.

Så hur gjorde man?

Det finns en hel del knep för att få till de vackra frisyrerna från förr. Och om man vill ha riktig experthjälp så kan man nu boka in sig på en hårkurs för vintagefrisyrer! Den hålls på Sivletto i Stockholm den 1 februari.

Ingen mindre än den kunniga  Miriam Parkman leder kursen som hålls under en dag mellan kl 12-16.00. Förutom att man får lära sig hur man skapar hållbara vintagefrisyrer så kommer man att få lyssna på historien bakom de fantastiska frillorna. Dessutom lovar Sivletto 10% på allt i sin butik för deltagarna!

Så det blir en dag full med kunskap, inspiration och knep från förr! Men man får vara snabb med att boka; det finns endast 12 platser, och de försvinner rasande fort.

Om man inte har möjlighet att gå, så missa inte tipsen på andra vackra frisyrer här. För vem skulle inte vilja kunna se så här tjusig ut?

 

Retro frisyr
Hur fick man till håret? Foto: Sjöberg Bildbyrå.