Bröllopsyra!

IMG_4704om
Några utav Elsas vackra klänningar.

IMG_4712IMG_4660IMG_4703IMG_4692IMG_4707om

I förra torsdagen var det bröllopsyra på vintagebutiken Beyond Retro i Stockholm! Här fanns det hundratals bröllopsklänningar från olika sekler. Kön mot provrummet var proppfull med tjejer som hade händerna fulla med tyll.

Jag var där med min bästa vän sen 22 år tillbaka. I sommar så blir hon först ut med att gifta sig bland alla kamrater. Vi spanade på spets och åt choklad, och hon klappade försiktigt på sin gravida mage som verkligen börjar puta ut.

Mitt i trängseln så stod fina Elsa Billgren med vackra bröllopsklänningar som hon hyr ut. Rosa spetsdrömmar med 50-talsvidd och klassiska skönheter. Kolla in hennes gömma här, det finns någonting för alla!  Och om du blir orolig för att tappa bort dig i vintagedjungeln, bland alla udda storlekar, så kan hon hjälpa dig. Elsa vet hur man trollar fram en klänning med rätt passform trots att de bara finns bevarade i en storlek!

Missade du bröllopsvimlet i torsdags men är i Stockholm under helgen så misströsta inte! På söndag är den fantastiska Vintagemässan, och här kan man säkert fynda klänningar, skor och accessoarer till sitt bröllop! Och på bloggen Vintage Honeymoon kan du inspireras av fantastiska bröllop med vackra ting från förr.  

Passa också på att ta en titt i din egen garderob. Var inte rädd för att fråga dina barn eller barnbarn om de vill låna din avlagda bröllopsklänning. Det är väldigt romantiskt att få pröva någonting som har varit så älskat. Att ha någonting gammalt är ju inte någonting nytt.